Jobmatch opent derde kantoor in regio Brussel

Jobmatch opent derde kantoor in regio Brussel

Jobmatch Vilvoorde opent de deuren!

Op 1 februari opent in Vilvoorde het achttiende kantoor van Jobmatch. Met die extra uitvalsbasis bedient het interim- en selectiekantoor de volledige Brusselse noordrand. Daarmee zet de groep zijn groei verder.

Na Anderlecht en de Brusselse Louizalaan vind je Jobmatch nu ook in de noordrand van de ruime regio Brussel. In de Vlaanderenstraat in Vilvoorde opent een gloednieuw kantoor. “Met de opening van kantoor Vilvoorde bieden we een antwoord op de groeiende vraag van onze klanten om ook in deze regio aanwezig te zijn. Onze klanten stellen onze lokale aanwezigheid op prijs“, zegt COO Hilde De Bont.

Sterke groeier

In Vilvoorde zijn business manager Eva Eeckhout en recruitment consultant Co Diocampo de drijvende krachten. Zij worden de nieuwe aanspreekpunten voor kandidaten en bedrijven uit Zaventem, Diegem, Grimbergen, Wemmel, Meise en Vilvoorde zelf.

“Dankzij onze lokale aanwezigheid zijn we zowel voor onze klanten als voor onze uitzendkrachten in de regio vlot bereikbaar”, aldus Eva Eeckhout. “Daarnaast gebruiken we ook hier alle digitale middelen om afstand en tijd te overbruggen. Jobmatch Vilvoorde biedt naast de klassieke werking zowel online als offline video-oplossingen.”

Ambitie voor 2019

De ambitie om te groeien maakte Jobmatch de afgelopen jaren tot een van de sterkhouders voor (tijdelijke) werkkrachten. Met kantoren op strategische plaatsen over het hele land wil Jobmatch een toegankelijke partner zijn, zowel voor werkzoekenden als bedrijven met openstaande vacatures.

En ook in 2019 wil Jobmatch zijn netwerk verder ontplooien. “De opening van het nieuw kantoor kadert in de groeistrategie van Jobmatch om verder te streven naar een volledige nationale spreiding van ons kantorennetwerk. In de loop van 2019 gaan we op hetzelfde pad verder”, besluit COO De Bont.

Jobmatch Vilvoorde
Vlaanderenstraat 105
1800 Vilvoorde
02 342 66 90
Meer info

Over Jobmatch

Jobmatch zoekt al bijna 40 jaar naar de beste match tussen kandidaten en bedrijven. De recruiters zorgen voor een professionele en persoonlijke klik. Vanuit 18 kantoren voorzien 74 matchmakers uiteenlopende bedrijven van waardevolle kandidaten. Daarnaast verzorgt Jobmatch de payrolling voor hun klanten. Meer dan 5213 uitzendkrachten zijn aan de slag via Jobmatch.

Zit je met vragen? Of kom je graag eens op gesprek?
Dan is er altijd een Jobmatch-kantoor in je buurt.
Zoek het dichtstbijzijnde kantoor