Over ons

Team up with talent

Ons talent? Het talent vinden waarmee u verder groeit. En om dat te doen moeten we een perfecte match realiseren tussen een kandidaat en uw openstaande functies.  Of zoals onze naam het zegt: een jobmatch vinden. Iedere dag gaan we tot het uiterste om die perfecte match te vinden tussen kandidaten en bedrijven. En dat dat al bijna 40 jaar. Met resultaat. Want die match vinden, vraagt vakmanschap. Lees er meer over in onze missie en visie.

Aanpak op maat

De unieke aanpak van Jobmatch loopt langs 2 sporen: onze uitzendkrachten en onze klanten.

Met onze individuele aanpak, gedrevenheid en oog voor kwaliteit investeren we in een stevige professionele relatie op lange termijn met onze klanten en uitzendkrachten. Zodra we de meest getalenteerde kandidaat vinden, begeleiden en motiveren we hem of haar continu. Onze uitzendconsulenten bieden een permanent klankbord voor al zijn of haar vragen.

Daarnaast werken we op op maat van onze klanten en die klanten zijn heel divers. Onze klanten zijn zowel bedrijven als kandidaten die elk op zoek zijn naar een specifieke aanpak. En die vinden ze bij ons zowel bij onze algemene uitzendkantoren als bij onze gespecialiseerde kantoren.

Jobmatch, uitzendpionier

Jobmatch stond aan de wieg van uitzendarbeid in België. Vanaf 1978 startte onze service. Toen heetten we nog BIK Interim, onderdeel van de Amerikaanse Temco groep. In 2016 verwierf het toenmalige management van BIK Interim de aandelen van BIK Interim. Dit gebeurde na de overname van Temco (waar BIK Interim onderdeel van was) door de Franse groep Atalian.

Voorlopig telt Jobmatch 18 interimkantoren, maar voor 2018 zitten nog enkele nieuwe kantoren in de pipeline. Jobmatch blijft zo één van de snelste groeiers op de markt van uitzendarbeid in ons land.