Over ons

Team up with talent
Ons talent?

Het talent vinden waarmee u verder groeit. En om dat te doen moeten we een juiste match realiseren tussen een kandidaat en uw openstaande functies.  Of zoals onze naam het zegt: een jobmatch vinden. Iedere dag gaan we tot het uiterste om die perfecte match te vinden tussen kandidaten en bedrijven. En dat dat al bijna 40 jaar. Met resultaat. Want die match vinden, vraagt vakmanschap. 

“Ik kijk altijd verder dan een cv. Talent voor de job hangt van zoveel meer af dan een paar woorden op papier.”

Caroline Willems
Recruitment Consultant
Missie en visie
 • Aanpak op maat

  De perfecte match? Die bestaat niet. Wel de juiste match. Want de medewerker die jobmatch voor u selecteert, is het talent dat het best bij uw bedrijf past. Het talent dat in uw team de ontbrekende schakel is. U krijgt de medewerker die 100% aan uw verwachtingen beantwoordt, uw medewerker de job én de werkgever waartegen hij voluit ‘ja’ zegt.

 • Alles draait om uw onderneming…

  Onze werkwijze stemmen we volledig op u af. Want voor ons bent u meer dan alleen een vacature. Hoe werkt u, wat vindt u belangrijk, in welk team komt uw vaste of tijdelijke medewerker terecht? Het bepaalt allemaal welke talentvolle kandidaten we voor u selecteren.

 • …én uw ideale werknemer

  Achter een cv zit meer dan alleen theoretische kennis, praktijkervaring en een profiel. De juiste kandidaat moet zich ook goed voelen in uw bedrijf en met uw werknemers samenwerken. Daarom gaan we via een individuele en heel persoonlijke aanpak op zoek naar de mens achter de kandidaat. En dat komt uw bedrijf alleen maar ten goede.

 • Vakmanschap in dienst van uw bedrijf

  U vraagt kwaliteit? Van jobmatch krijgt u kwaliteit. Want die juiste match vinden?  Dat vraagt vakmanschap. Als pionier in de uitzendmarkt bouwden we tonnen ervaring op in uitzendwerk en HR-dienstverlening. Door met bedrijven als het uwe te werken weten we wat we doen en hoe we dat het best doen. En daar plukt u de vruchten van.

 • Veiligheid
  Op het werk
  Je krijgt kwaliteit. Gegarandeerd.
  • Consultants opgeleid in veiligheid
  • Verschillende kantoren met VCU-certificaat
  • Duidelijke afspraken over alle procedures
  • Als uitzendkracht krijg je de nodige veiligheidsinstructies
  Zit je met vragen? Of kom je graag eens op gesprek?
  Dan is er altijd een Jobmatch-kantoor in je buurt.
  Zoek het dichtstbijzijnde kantoor