Regio Manager - Vlaanderen & Brussel
Vlaanderen & Brussel
Bediende
General
Ter versterking van onze kantoren in Vlaanderen en Brussel zijn wij op zoek naar een Regio Manager. Rechtstreeks rapporterend aan de COO, je bent verantwoordelijk voor de optimale werking van de kantoren. Zowel op commercieel, administratief, financieel als organisatorisch vlak ondersteun jij je Business Managers en Jobmatch zijn geheel. Je coacht en begeleidt hen in hun dagdagelijkse werking en je zorgt voor de nodige tools, structuur en houvast, om zo tot mooie resultaten te komen.

Meer specifiek ben je verantwoordelijk voor het volgende:
  • Als Regional Manager begeleid je, in samenwerking met de COO, je kantoren op het vlak van commercieel beleid en commerciële strategie.
  • Je ondersteunt de Business Managers in het uitbouwen van een efficiënt personeelsbeleid naar consulenten, senior consulenten en commercieel consulenten waarbij gestreefd wordt naar stabiliteit en retentie.
  • Je ondersteunt, coacht en begeleidt de Business manager in het structureren van de dagelijkse werkmethodes en het met de Business manager, in nauwe samenwerking met de COO, uitwerken van de jaaractieplannen voor het kantoor en de regio.
  • Als Regional Manager ben je verantwoordelijk voor de optimale werking van de Jobmatch kantoren en zorg je voor het uitbouwen van een coherent beleid in deze kantoren door het opvolgen, ondersteunen en coachen van de Business manager in het dagdagelijks beleid met de nodige aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu zoals de bedrijfspolitiek dit voorschrijft.
  • Je verzorgt op regelmatige basis ad hoc administratieve, organisationele of commerciële projecten die de gehele regio of enkele kantoren aanbelangen en verzekert de algehele opvolging ervan.
lees meer
Zit je met vragen? Of kom je graag eens op gesprek?
Dan is er altijd een Jobmatch-kantoor in je buurt.
Zoek het dichtstbijzijnde kantoor