Jobs die je van thuis uit kan doen !

Jobs die je van thuis uit kan doen !

BLOG
JOBS DIE JE VAN THUIS UIT KAN DOEN - HOMEWORKING

Werken zonder de deur uit te moeten? Deze 7 jobs doe je lekker van thuis uit.

Geen zin om elke ochtend en avond uren in de file te staan of dagelijks te pendelen met het openbaar vervoer? Deze 7 jobs kan je gewoon vanuit je gezellige thuis doen, al dan niet in je pyjama in de zetel.

Kunstenaar

Ben jij een creatieve duizendpoot die zonder al teveel moeite prachtige kunstwerken tevoorschijn tovert? Dan heb je aan een kleine atelierruimte misschien al genoeg om de job van je dromen uit te oefenen. Maak je kunstwerken op bestelling of verkoop ze via sites zoals Etsy en verdien geld met wat je graag doet.

Zo ongeveer elke job waarvoor je alleen maar een laptop en internet nodig hebt

Developer, IT’er, copywriter, boekhouder, vertaler, grafisch ontwerper, webdesigner, … Er zijn talloze jobs die je van thuis uit kan doen. Met de juiste opleiding en skills, een laptop en een goede internetverbinding heb je alles wat je nodig hebt. Het gebrek aan collega’s moet je er wel bijnemen.

Kleermaker

Ben je handig met naald en draad, dan kan je thuis een reparatiedienst voor kleding starten. Of ga nog een stapje verder: ontwerp je eigen unieke stukken en verkoop ze vervolgens online.

Kapper, manicure of schoonheidsspecialist

Met de nodige deskundigheid en ervaring is ook een job als kapper, manicure of schoonheidsspecialist een optie. Zorg voor een kleine, gezelllige ruimte waarin je je klanten kan ontvangen en je bent startklaar.

Telemarketeer of klantenservicemedewerker

Met een telefoon, een headset, een laptop en internet kan je thuis een job als telemarketeer of klantenservicemedewerker opstarten. Je hebt bovendien sociaal contact met klanten, zonder dat je strak in het pak  moet.

Muziekleraar
Gitaar, piano, drum, viool, dwarsfluit of cello: het is maar een kleine selectie uit de instrumenten die je kan leren bespelen. Heb jij muzikaal talent en veel geduld, en kan je het bovendien goed uitleggen? Dan is een job als muziekleraar misschien wel iets voor jou. Geef privéles in je huis en bepaal zelf je uren.

Kinderoppas of onthaalouder

Als je liever wat leven in huis haalt en niet bang bent van luiers, dan is een job als kinderoppas of onthaalouder je op het lijf geschreven. Je hebt er uiteraard wel de nodige ruimte en heel wat materiaal voor nodig, maar je krijgt er veel liefde, sociaal contact en een job van thuis bij.

Naast deze 7 jobs zijn er ook heel wat bedrijven die hun werknemers geregeld van thuis uit laten werken. Vind een job waarbij je kan thuiswerken in ons aanbod en verminder je tijd in de file of op de trein. 👉🏼 Ontdek onze vacatures

 

 

Zit je met vragen? Of kom je graag eens op gesprek?
Dan is er altijd een Jobmatch-kantoor in je buurt.
Zoek het dichtstbijzijnde kantoor