Relax als de beste… en win een professionele massage!

Relax als de beste… en win een professionele massage!

BLOG
win-een-professionele-massage

#Stresstember is een wereldwijd fenomeen. Vind jij het in september – of andere maanden – soms ook zo moeilijk om te ontspannen? Ontdek in dit artikel hoe je er makkelijk #zentember van maakt… of deel zelf jouw ultieme tip om te ontstressen en maak kans op een heerlijke stoelmassage bij jou op kantoor.

 

Doe je mee met onze wedstrijd?

Zen-masters, opgelet! Er hangt een gratis massagebeurt in de lucht. Wil jij er graag met volle teugen van genieten, samen met vijf van je favoriete collega’s? Ga dan naar onze Facebookpagina of Instagramprofiel en verklap ons jouw gouden ontstress-tip. De beste tipper wint!

 

3 tips om te ontspannen… in minder dan 5 minuten!

Op het strand liggen met een cocktail in je hand is heus niet nodig om rust in je hoofd te scheppen. Deze tips helpen je te ontspannen in minder dan vijf minuten, thuis én op het werk.

 

1. Schrijf de stress van je af

Soms lijkt het to-dolijstje in je hoofd wel eindeloos, maar wees gerust: dat is het nooit. Schrijf je taken op en je merkt het meteen: overzicht geeft rust.

 

2. Knoop de strijd aan met de trap

Raar maar waar, bewegen helpt je lichaam om te ontspannen. Leg je werk even weg en loop de trap op en af. Zo maakt je lichaam endorfine aan – het snelst werkende anti-stress-hormoon.

 

3. De geur van lavendel

Zet een takje lavendel op je bureau en ruik eraan wanneer de stress je even te veel wordt. De geur van lavendel verlaagt je hartslag en stimuleert GABA-neurotransmitters, die je een ontspannen gevoel geven.

Zit je met vragen? Of kom je graag eens op gesprek?
Dan is er altijd een Jobmatch-kantoor in je buurt.
Zoek het dichtstbijzijnde kantoor