Werken bij Jobmatch
Jobmatch, we team up with talent!

Dag in dag uit doen we ons uiterste best om te zoeken naar de juiste match tussen uitzendkrachten en bedrijven. Bij Jobmatch zijn we continu op zoek naar talent, zowel voor onze klanten als voor onze eigen kantoren.

Kiezen voor een job bij Jobmatch is simpelweg ‘ja’ zeggen tegen een werkgever met een fijne werksfeer en teamspirit. Een werkgever die je bovendien ruimte geeft om te ondernemen. Leer ons kennen met onderstaande filmpjes.

BEKIJK ONZE MALTA EXPERIENCE AFTERVIDEO

Onze Jobmatchers
Aan het woord
GETUIGENIS

Waarom werk jij graag voor Jobmatch?

GETUIGENIS

Waarom je kandidatuur toevertrouwen aan Jobmatch?

GETUIGENIS

Waarom de rekrutering van kandidaten toevertrouwen aan Jobmatch?

JOBMATCH ZOEKT
MATCHING TALENTS M/V

CULTUUR

De perfecte match? Die bestaat niet. Wel de juiste match. Onze Jobmatch-recruiters zoeken naar de ideale match tussen uitzendkrachten en werkgevers. Wij zetten in op een persoonlijke aanpak, volledig op maat van onze uitzendkrachten en onze klanten.

Met onze individuele aanpak, gedrevenheid en oog voor kwaliteit investeren we in een stevige professionele relatie op lange termijn. Zodra we de meest getalenteerde kandidaat vinden, begeleiden en motiveren we hem of haar continu. Onze uitzendconsulenten bieden een permanent klankbord voor alle vragen.

Daarnaast werken we op maat van klanten, die heel divers zijn. Onze klanten zijn zowel bedrijven die elk op zoek zijn naar een specifieke aanpak.

KERNWAARDEN

Bij Jobmatch:

- heerst er een goede teamspirit
- blijven we ondernemend om onze concurrentie voor te zijn
- dragen we integriteit hoog in het vaandel
- houden we het eenvoudig
- gaan we sociaal verantwoordelijk om

Deze kernwaarden maken wie Jobmatch is en hoe wij handelen. 

INTERESSE?

Voel jij je aangesproken om bij Jobmatch te werken? Bekijk dan zeker onze interne vacatures of laat iets weten via een videoboodschap.

WORD EEN
MATCHING TALENT
Zoek je een boeiende en uitdagende job die je écht voldoening geeft? Wat denk je van elke dag mensen aan een job helpen? Bekijk onze vacatures en overtuig ons dat jij de geknipte persoon bent om de vertrouwenspersoon te worden van de kandidaten en klanten van Jobmatch.