Specialiteiten
Jobmatch beschikt over een breed netwerk van kantoren met focus op algemene uitzendarbeid en diverse gespecialiseerde profielen. Door de evoluties op de markt te volgen en er op te anticiperen, hebben wij een expertise opgebouwd in een aantal sectoren. We blinken uit in de volgende domeinen.
OFFICE
HET HART VAN EEN ORGANISATIE
Elk bedrijf of onderneming moet kunnen steunen op een goede operationele werking om de dagelijkse organisatie van de diensten te garanderen. Hiervoor zijn verschillende profielen nodig die heel wat taken op zich kunnen nemen.
JARENLANGE ERVARING
Jobmatch kent de bedrijfswereld door en door en is specialist in het rekruteren van allround bedienden met communicatieve kwaliteiten en een portie IT-skills. Onze consultants doen een grondige screening met diepte-interviews en tests om je sterktes naar boven te halen. Hierbij nemen we zowel de wensen van het bedrijf als van de kandidaat mee in het proces.
INDUSTRY & TECHNICS
EEN SECTOR IN EVOLUTIE
Industry & Technics is een sector die blijft evolueren: een nieuwe golf van technologische ontwikkelingen zorgt voor een blijvende vraag aan technisch geschoold personeel.
DIVERSE SECTOREN
Jobmatch is thuis in zowel de algemene als specifieke arbeidsmarkt en dit in diverse sectoren zoals voeding, metaal, productie, automotive, textiel, electromechanica, elektriciteit, logistiek, … Wij hebben de kennis en de nodige ervaring in huis om de technische profielen te matchen met de juiste klant, rekening houdend met de specifieke bedrijfscultuur.
SALES
DE KRACHT VAN EEN ONDERNEMING
Voor veel commerciële bedrijven is de verkoop de motor van de onderneming. Een goede verkoop zorgt dat het bedrijf goed draait.
JARENLANGE ERVARING
Jobmatch heeft als geen ander ervaring en kennis over de meest diverse sales-profielen. Het juiste salestalent vinden, vraagt een specifieke aanpak. Zo coachen wij onze kandidaten via assessments en infosessies. We beschikken over een breed netwerk van kandidaten en bedrijven.
SECURITY
SECURITY VOOR IEDEREEN
Safety en veiligheid first! Met Jobmatch Security kies je voor de geschikte partner voor bewakingsfirma’s, omdat we de wetgeving door en door kennen. Ook payrolling behoort tot onze sterktepunten.
JARENLANGE ERVARING
Jobmatch Security heeft jarenlange ervaring in de selectie en rekrutering van bewakingsprofielen met de juiste opleidingen en diploma’s. We kennen de verschillende wetgevingen door en door en verzorgen de volledige administratieve afhandeling van A tot Z.
MEDICAL & CARE
ZORGSECTOR
De zorgsector is en blijft een belangrijke schakel in onze samenleving. Naast de focus op genezing, zal de sector zich in de toekomst meer en meer inzetten op preventie en zorg op maat van de patiënt.
JARENLANGE ERVARING
Jobmatch Medical helpt ziekenhuizen, rusthuizen en verzorgingscentra het juiste personeel te plaatsen. Onze consultants kunnen rekenen op een jarenlange ervaring in deze sector. We matchen de juiste profielen met specifieke aandacht voor attesten en diploma’s naargelang de functies.
DIGITAL
Let's get digital
De digitale transformatie valt niet meer weg te denken binnen de bedrijfswereld. De geschikte mensen vinden met de nodige digitale skills, dat is voer voor specialisten.
Digitale knowhow
Jobmatch Digital ondersteunt bedrijven om digital strategists, digital marketeers, content creators, SEA- en/of SEO-specialisten, community managers... te vinden. Dankzij onze digitale knowhow matchen we talenten met onze klanten, en dit met digitale tools voor een efficiënte aanpak.
Zit je met vragen? Of kom je graag eens op gesprek?
Dan is er altijd een Jobmatch-kantoor in je buurt.
Zoek het dichtstbijzijnde kantoor