Aan de slag: veelbelovende sectoren in 2021!

Aan de slag: veelbelovende sectoren in 2021!

BLOG
new year new job

Het coronavirus mag de arbeidsmarkt dan wel op z’n kop gezet hebben, toch zijn heel wat sectoren op zoek naar nieuwe collega’s. We zetten er enkele op een rijtje. Misschien vind jij dit jaar wel de ideale match?

Een jaar vol kansen

Stellen dat Covid-19 een negatieve impact heeft op het aantal beschikbare vacatures, is een open deur intrappen. Toch hoeft dit niet te betekenen dat er voor gemotiveerde werkzoekenden geen vacatures meer zijn, integendeel. Zitten wachten tot de crisis voorbij is, daar doe je beter niet aan mee. Sta je open voor een nieuwe uitdaging of wil je je graag omscholen? Dan zijn er voor jou heel wat mogelijkheden!

 

Deze sectoren bieden mooie perspectieven:

  1. Gezondheidszorg

Geen sector zo populair als de gezondheidszorg anno 2021. Gezondheid en verzorging worden steeds belangrijker en daar heb je het juiste personeel voor nodig. Ben je maatschappelijk betrokken en beschik je over een flinke portie stressbestendigheid? Dan heeft deze sector werkzekerheid en een boeiende loopbaan in de aanbieding. Ontdek hier onze vacatures!
 

  1. Voeding

Van operatoren over orderpickers tot magazijniers: de voedingssector is een essentiële en standvastige sector. Wie hier graag z’n boterham mee verdient, vindt gegarandeerd een boeiende job.

Ontdek hier de mogelijkheden!
 

  1. Distributie

Online shoppen wordt steeds populairder. En om al die pakjes rond te brengen, heb je natuurlijk koeriers en chauffeurs nodig. Zin om voor je nieuwe baan de baan op te gaan? Dat kan! Hier vind je meteen enkele kansen!
 

  1. Digitale communicatie

De coronacrisis zorgde voor een versnelde digitalisering van heel wat functies en dat schept kansen voor mensen met ICT-talent! Ben je vertrouwd met digitale tools en sleutel je graag mee aan een digitale wereld in volle verandering? Dan ben jij helemaal klaar voor een futureproof job in de IT en Telecomsector.

De vacatures in onze databank vind je hier, ontdek jouw mogelijkheden!
 

  1. Security

Safety first! Of het nu coronamaatregelen of algemene veiligheidsregels zijn: regels zijn er om nageleefd te worden. Deze sector blijft het goed doen en de vraag naar veiligheidspersoneel blijft groot.

Ontdek hier onze vacatures!

 

Zit je met vragen? Of kom je graag eens op gesprek?
Dan is er altijd een Jobmatch-kantoor in je buurt.
Zoek het dichtstbijzijnde kantoor