Jobmatch opent een 2de kantoor in West-Vlaanderen

Jobmatch opent een 2de kantoor in West-Vlaanderen

BLOG
Imane Jobmatch Izegem - bron ©Frank Meurisse Frank Meurisse

Matchmakers leveren sterke uitzendkrachten in heel de regio.
 

Jobmatch opent haar achttiende kantoor in Izegem. Met die extra uitvalsbasis bedient het interim- en selectiekantoor heel West-Vlaanderen. Daarmee zet de groep zijn groei verder.

Na jarenlange aanwezigheid in Waregem vind je Jobmatch nu ook terug in Izegem, in de Ambachtenstraat 33 (Skyline park).
“Met de opening van kantoor Izegem bieden we een antwoord op de groeiende vraag van onze klanten om ook in deze regio aanwezig te zijn. Onze klanten stellen onze lokale aanwezigheid op prijs“, zegt COO Hilde De Bont.

Sterke groeier

"Jobmatch Izegem is zowel voor onze klanten als voor onze uitzendkrachten in de regio vlot bereikbaar”, aldus Imane. “Daarnaast gebruiken we ook hier alle digitale middelen om afstand en tijd te overbruggen".

Jobmatch Izegem biedt naast de klassieke werking zowel online als offline video-oplossingen.”

Ambitie voor 2021

De ambitie om te groeien maakte Jobmatch de afgelopen jaren tot een van de sterkhouders voor (tijdelijke) werkkrachten. Met kantoren op strategische plaatsen over het hele land wil Jobmatch een toegankelijke partner zijn, zowel voor werkzoekenden als bedrijven met openstaande vacatures.

En ook in 2021 wil Jobmatch zijn netwerk verder ontplooien. “De opening van het nieuw kantoor kadert in de groeistrategie van Jobmatch om verder te streven naar een volledige nationale spreiding van ons kantorennetwerk.”

 

Zit je met vragen? Of kom je graag eens op gesprek?
Dan is er altijd een Jobmatch-kantoor in je buurt.
Zoek het dichtstbijzijnde kantoor