Collega of werknemer bedanken? Zeg het met een kaartje!

BLOG
werknemer bedanken

Een compliment is vlug gegeven en de vraag of alles goed gaat is snel gesteld. Maar wil je iemands hart écht verwarmen nu de donkere wintermaanden voor de deur staan? Zeg het dan eens met een kaartje. En wacht er niet te lang mee, want met de kortingscode van Jobmatch verzend je de mooiste kaartjes van YourSurprise nu tijdelijk gratis. Lees snel verder of scroll meteen naar beneden om je korting te claimen.

Iedereen krijgt graag post

Kaartjes hebben iets speciaals. Weet je nog hoe je hart een sprongetje maakte, telkens je als kind een kaartje in de bus kreeg met jouw naam erop? En hoe je stiekem nog altijd net zo blij bent met de persoonlijke post – rekeningen terzijde, natuurlijk – die je af en toe krijgt? Dat komt omdat een kaartje altijd méér zegt dan wat erop staat.

‘Jij bent belangrijk voor mij’

Stuur je iemand een kaartje, dan laat je zien dat je de ontvanger – of het nu een vriend, familielid, collega of werknemer is – belangrijk vindt. Belangrijk genoeg om tijd en moeite te steken in een unieke boodschap en in een zorgvuldig uitgekozen beeld dat perfect bij zijn of haar persoonlijkheid past. In deze tijden van telewerk is een tastbaar kaartje voor veel mensen zelfs extra bijzonder.

Nu gratis kaartjes versturen

Je hoeft mensen heus niet te overladen met cadeaus om te laten zien dat je om hen geeft. Ook voor je collega’s of werknemers is een eenvoudig complimentje of gelukswens goud waard, zolang je het maar meent. En als je je kaartje nu meteen uitzoekt op YourSurprise, dan stuur je dat goud misschien zelfs helemaal gratis de brievenbus van je ontvanger in …

De eerste 150 lezers van deze blogpost kunnen gebruikmaken van de kortingscode JOBCARD21. Je geeft de code eenvoudig in bij de stap ‘betalen’. De kortingscode is geldig tot en met 31 oktober of zolang de voorraad strekt.

Veel penplezier!

Zit je met vragen? Of kom je graag eens op gesprek?
Dan is er altijd een Jobmatch-kantoor in je buurt.
Zoek het dichtstbijzijnde kantoor