Deze apps maken je werkleven een stuk makkelijker

BLOG

Je smartphone is er niet alleen om Facebook te checken of om spelletjes te spelen, het kan je werkleven ook een stuk aangenamer maken. Er zijn namelijk heel wat apps die je kunnen helpen bij het sneller en makkelijker uitvoeren van je job.

Wunderlist

Wunderlist is een simpele app waarmee je gemakkelijk takenlijsten beheert. Plan je taken in en voeg prioriteiten toe. Je kan je lijstjes ook delen met collega’s om nóg beter samen te kunnen werken.

Download Wunderlist voor IOS.
Download Wunderlist voor Android.

Genius Scan

Ook wel ‘De scanner in je broekzak’ genoemd. Je maakt een foto van een document, stelt een gebied in en Genius Scan scant de foto in. Het is zelfs mogelijk om van de scan een PDF-bestand te maken en naar anderen te sturen.

Download Genius Scan voor IOS.
Download Genius Scan voor Android.

Doodle

Plan vergaderingen en afspraken in een handomdraai. Stel een aantal tijdstippen in, nodig mensen uit en plan zo het beste moment in. Je kan notificaties sturen naar de genodigden en de app koppelen aan je kalender.

Download Doodle voor IOS.
Download Doodle voor Android.

Dropbox

Intussen al redelijk bekend, maar wist je dat er ook een app van bestaat? Sla bestanden online op en deel ze met je collega’s. Bedrijven kunnen ook kiezen voor Dropbox Business: extra beveiliging en extra veel opslagruimte.

Download Dropbox voor IOS.
Download Dropbox voor Android.

Waze

Ga je vaak de weg op? Dan is Waze je nieuwe beste maatje. Waze is de grootste op community gebaseerde verkeers –en navigatie app. Doordat anderen real-time informatie delen, ben jij op de hoogte van eventuele obstakels of files. Zo kan je je klant op tijd inlichten dat je wat later zal zijn of een alternatieve route kiezen.

Download Waze voor IOS.
Download Waze voor Android.

Spark

Heb jij ook een hekel aan een overload van mails? Spark maakt daar komaf mee. Deze app toont je enkel de belangrijkste mails en categoriseert de rest in Persoonlijk, Notificaties en Nieuwsbrieven.

Download Spark voor IOS.

Zit je met vragen? Of kom je graag eens op gesprek?
Dan is er altijd een Jobmatch-kantoor in je buurt.
Zoek het dichtstbijzijnde kantoor