"Geen enkel ander interimbureau was zo toegewijd" - Adrian over Jobmatch

"Geen enkel ander interimbureau was zo toegewijd" - Adrian over Jobmatch

BLOG
GETUIGENIS
It's a match -Getuigenis-Adrian-

Je eerste job aan de haak slaan is niet altijd makkelijk. Een werkplek vinden die perfect past bij je verwachtingen en studies al helemaal niet. De 23-jarige Adrian vond hiervoor de nodige hulp bij Jobmatch. “Een succesverhaal”, vertelt hij.

Na zijn opleiding Public Relations stuurde Adrian meteen zijn CV naar Jobmatch. “Een vriend van me had op die manier een werkplek gevonden en was heel tevreden over de service. Omdat ik het gevoel had dat het niet makkelijk zou zijn om een eerste job te vinden, twijfelde ik niet en nam ik contact op met Jobmatch. En gelukkig maar, want ik mocht vrijwel meteen op gesprek. Mijn babbel met consultant Joeri verliep heel open en transparant. Ik kon echt rustig vertellen naar wat ik op zoek was. Er werd echt naar mij geluisterd.”

Geweldige eerste ervaring

Tijdens dat eerste gesprek kwam een bekend modemerk ter sprake en dat werd meteen ook de eerste werkgever van Adrian. “Joeri zag dat ik vroeger nog bij H&M en Zara had gewerkt, dus dat leek hem een goeie match. En hij had gelijk natuurlijk. Al leek het even fout af te lopen toen de opleiding voor die job plaatsvond tijdens m’n vakantie. Gelukkig contacteerde Joeri me na m’n verlof opnieuw – hij was me niet vergeten – en vanaf dat moment ging het heel snel. Ik wil Joeri dan ook bedanken voor zijn betrokkenheid. Hij wou me echt helpen, nam de tijd om te luisteren en was altijd bereikbaar bij vragen. Ik had als student nog via interimkantoren gewerkt, maar bij hen zag ik niet dezelfde toewijding. Deze samenwerking met Jobmatch was een echt succesverhaal.”

Ook de werkervaring bij het bekend modemerk draaide goed uit voor Adrian. “Ik kwam terecht bij de ‘client services’”, vervolgt hij. “Klanten kwamen dus bij mij terecht bij vragen of wanneer er problemen in winkels waren. Daarnaast legde ik ook onze grootste klanten in de watten, door bijvoorbeeld champagne of bloemen op te sturen. En ik beheerde de socialemediapagina’s en verstuurde nieuwsbrieven. Een heel intense en gevarieerde job waarbij ik ontzettend veel heb bijgeleerd. Door al die ervaring ben ik intussen verder gegroeid en werk ik momenteel op een nieuwe plek die nog beter aansluit bij mijn professionele toekomstplannen.”

Ben jij ook op zoek naar een eerste job? Check zeker onze vacatures en solliciteer, of solliciteer spontaan.

Zit je met vragen? Of kom je graag eens op gesprek?
Dan is er altijd een Jobmatch-kantoor in je buurt.
Zoek het dichtstbijzijnde kantoor