HR Inspiratie Ontbijt. Een geslaagd netwerkevent voor Anderlecht, Lokeren en Gent

HR Inspiratie Ontbijt. Een geslaagd netwerkevent voor Anderlecht, Lokeren en Gent

EVENEMENTS

Op 30 mei organiseerde Jobmatch Anderlecht haar eerste HR Inspiratie Ontbijt voor prospecten en klanten. Het concept was simpel en verrassend succesvol: onze genodigden werden getrakteerd op een heerlijk vers (en uitgebreid!) ontbijt en aansluitend gaf Meredith Van Overloop een lezing / workshop rond sfeer op het werk, in het kader van haar laatste boek, Het Overloop Effect. Voor en na de lezing was er ruim tijd om te netwerken, elkaar te leren kennen en van gedachten te wisselen.

Samen met de collega’s van Gent en Lokeren verzamelden we in totaal 21 contactpersonen die stuk voor stuk rond de middag enthousiast terug bedrijfswaarts keerden, met een persoonlijk gesigneerd exemplaar van het boek onder de arm.

Voor Anderlecht, Lokeren en Gent betekende deze voormiddag een waardevol netwerkevenement, waar we nieuwe contacten konden aanhalen én onze vertrouwde klanten in de watten konden leggen met een interessante lezing en een boek. Het vertaalde zich intussen ook al in concrete resultaten: een afspraak bij een interessante prospect voor Lokeren, een exclusief payrollpakket voor Gent en vijf nieuwe vacatures en evenveel prospectbezoeken voor Anderlecht. Van een succesverhaal gesproken!

Zit je met vragen? Of kom je graag eens op gesprek?
Dan is er altijd een Jobmatch-kantoor in je buurt.
Zoek het dichtstbijzijnde kantoor