Jobmatch opent nieuw kantoor op de Louizalaan

Jobmatch opent nieuw kantoor op de Louizalaan

NIEUWS

Jobmatch opent nieuw kantoor op de Louizalaan
16de filiaal mikt op meertalige bedienden

Pal in het centrum van Brussel, op de prestigieuze Louizalaan, kan je vanaf nu terecht in een nieuw Jobmatch-filiaal. Hiermee zet de snelle groeier op de Belgische interim-markt zijn op mars verder volgens dezelfde strategie. Naast algemene uitzendarbeid, inspelen op niches die een specifieke aanpak vragen. In Brussel is dat de doelgroep van meertalige bedienden.

Het is haast symbolisch. Naast kantoren overal in België, opent Jobmatch er nu ook ééntje op de Louizalaan in hartje Brussel, het 16de om precies te zijn. Een voorlopig orgelpunt op de snelle groei van Jobmatch in België. Jobmatch Brussel zal zich vooral richten naar de groep van meertalige bedienden. Joeri Beerts, filiaalverantwoordelijke, licht toe: “ Jobmatch focust uiteraard al langer op Brussel, maar met een kantoor in het midden van de stad kunnen we nu de kandidaten uit het centrum en het zuidoosten beter bereiken. Iedereen kan hier terecht om een eerste of nieuwe job te vinden, maar wij gaan ons vooral richten op meertalige bedienden. In een internationale omgeving als Brussel is de vraag naar deze profielen enorm groot. Denk aan salesfuncties, jobs in administratie, receptie of onthaal en ondersteunende functies voor management en HR”.  

Zowel Joeri als de leden van zijn team wonen in Brussel en kennen de markt heel goed. “We hebben allemaal diverse achtergronden, maar dat maakt net de sterkte van ons team. Diversiteit is ook nodig om de complexiteit van de Brusselse arbeidsmarkt te benaderen en om mensen met de juiste job te matchen. Hierbij zetten we hard in op begeleiden en coachen van mensen doorheen heel hun carrière. Want alleen met een degelijke lange termijnvisie en -aanpak, kan je pas echt jobmatchen. Met die aanpak ben ik ervan overtuigd dat we snel onze plek in Brussel zullen veroveren.”

Joeri en zijn team vliegen erin vanaf 15 september en zullen vanaf dan focussen op algemene uitzendbaarheid en meertalige profielen in het bijzonder. Denk hierbij aan administratieve jobs, jobs in sales en hr of aan ondersteunende managementsfuncties. Welkom op ons kantoor op de Louizalaan 271, 1050 Brussel

Zit je met vragen? Of kom je graag eens op gesprek?
Dan is er altijd een Jobmatch-kantoor in je buurt.
Zoek het dichtstbijzijnde kantoor