Jobmatch zoekt nieuwe collega’s!

Jobmatch zoekt nieuwe collega’s!

BLOG
Interne vacatures - Vacatures internes

Yes! We zijn op zoek naar nieuwe en toffe collega’s om de groei van Jobmatch te verzekeren in 2020. Ben je in het verleden recruitment consultant, uitzendconsulent(e), HR officer, back office medewerker, business manager, office manager of kantoorverantwoordelijke geweest? Of heb je een sterkte interesse in één van deze jobs? Lijkt één van onderstaande jobs op je lijf geschreven? Dan wordt het dringend tijd om te solliciteren.

Gezocht: Back Office medewerker

Voor ons hoofdkantoor in Anderlecht zijn we op zoek naar een Back Office medewerker. Deze teamplayer is het aanspreekpunt voor onze kantoren en lost alle interne vragen/problemen op volgens de interne procedures. Je bent ook verantwoordelijk voor de verloning van alle HR-administratie.

We zijn op zoek naar iemand voor:

 

Gezocht: Recruitment Consultants

Als recruitment consultant / uitzendconsulent(e) zoek je elke dag opnieuw naar het juiste talent voor onze klanten. Je nodigt kandidaten uit op kantoor en je neemt uitgebreid de tijd om te weten te komen wat hun droomjob precies is, waar ze sterk in zijn en hoe je die sterkte het beste kan inzetten. Je neemt de nodige testen af, neemt referenties en weet zo de juiste match te maken tussen je kandidaat en je openstaande vacatures. Niet meteen de geschikte vacature in je portefeuille? Geen probleem voor jou! Jouw motto is immers “Wie zoekt, die vindt” en met die ingesteldheid ga je proactief op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor je kandidaat.

We zoeken versterking in deze regio’s:

Regio Antwerpen:

Regio Limburg:

Regio West-Vlaanderen:

 

Gezocht: Business managers

Voor onze (nieuwe) kantoren zoeken we Business managers met een stevige kennis van de uitzendwereld. Als BM ben je verantwoordelijk voor je eigen kantoor, voor de goeie werking ervan, voor de commerciële uitbouw en natuurlijk ook voor de ondersteuning van je recruitment consultants. We zoeken deze profielen in deze regio’s:

Regio Antwerpen:

Regio Vlaams-Brabant:

Regio Limburg:

Regio West-Vlaanderen:

 

We kijken er naar uit om je te ontmoeten en om je misschien binnenkort collega te noemen. Meer weten over Jobmatch?

Zit je met vragen? Of kom je graag eens op gesprek?
Dan is er altijd een Jobmatch-kantoor in je buurt.
Zoek het dichtstbijzijnde kantoor