“M’n levenskwaliteit is enorm verbeterd” - Mireille over Jobmatch

“M’n levenskwaliteit is enorm verbeterd” - Mireille over Jobmatch

BLOG
GETUIGENIS
Mireille over Jobmatch

Je vaste job opzeggen voor een tijdelijk interimcontract, het is geen makkelijke beslissing. Toch zette Mireille de stap toen bleek dat het bedrijf waarvoor ze werkte plots van locatie zou veranderen. “Bij Jobmatch hebben ze me toen echt gerustgesteld.”

Mireille werkte jarenlang in de sector van de verwarmingsketels. Tot haar werkgever op een dag meedeelde dat het bedrijf zou verhuizen. “Het ging om een afstand van 50 kilometer, da’s niet min”, vertelt de 44-jarige vrouw uit Schepdaal. “Ik zag dat lange pendelen niet zitten, het zou een te grote impact hebben op mijn persoonlijk leven.”

Contact via LinkedIn

En dus ging Mireille op zoek naar een nieuwe match op professioneel vlak. “Een paar maanden eerder had Nathalie van Jobmatch me gecontacteerd via LinkedIn. Op dat moment was ik niet op zoek naar een nieuwe job, maar ik had het wel in m’n achterhoofd gehouden. Toen duidelijk werd dat die verhuis definitief werd, nam ik opnieuw contact op.”

Meteen ging de bal aan het rollen. “Voor ik het wist had ik een afspraak met Nathalie van Jobmatch Anderlecht. Ze polste naar mijn interesses en in welke richting ik verder wilde op werkvlak. Meteen stelde ze me 3 vacatures voor, die matchten met wat ik wou. Twee weken later mocht ik al op gesprek bij MLOZ, de Onafhankelijke Ziekenfondsen.”

Werken op eigen ritme

Een gesprek met een bijzonder goeie afloop, want intussen werkt Mireille al een dikke 9 maanden bij MLOZ. “Ik doe er administratieve taken zoals bijvoorbeeld facturen voor hospitalisaties terugbetalen. Ik vind het heel fijn om te doen. Bovendien is het een heel interessante sector. En de afstand, dichtbij huis, en de arbeidsvoorwaarden zijn perfect. Ik vind het ook aangenaam dat ik op m’n eigen ritme kan werken en veel flexibiliteit heb in het kiezen van de uren waarop ik werk. Ik verdien misschien een beetje minder, maar m’n levenskwaliteit is er enorm op vooruitgegaan.”

En zo heeft Mireille dus de perfecte job gevonden, en dat op een boogscheut van haar thuis. “Ik had eerst wat schrik om over te schakelen naar een interimjob, maar bij Jobmatch hebben ze me echt gerustgesteld. En dat was nodig om die stap te durven zetten. Intussen heb ik zelfs opnieuw een vast contract. Ik ben Nathalie dan ook heel erg dankbaar. Haar goede begeleiding en opvolging, ook tijdens de job, heeft me enorm geholpen.”

Ben jij ook toe aan een nieuwe uitdaging? Check zeker onze vacatures en solliciteer, of solliciteer spontaan.

Zit je met vragen? Of kom je graag eens op gesprek?
Dan is er altijd een Jobmatch-kantoor in je buurt.
Zoek het dichtstbijzijnde kantoor