Caroline Willems, Senior Consultant: “Jobmatch is één grote, kleine familie”

BLOG
Caroline Willems, Senior Consultant vertelt over haar loopbaan en verklapt wat haar al jaren bij Jobmatch houdt.

In juni 2016 begon Caroline Willems bij Jobmatch. En vandaag werkt ze er nog steeds met veel goesting. Deze goedlachse Senior Consultant vertelt over haar loopbaan en verklapt wat haar al die tijd bij Jobmatch hield.

 

Van horecamedewerker tot uitzendconsulent

“Als student heb ik altijd in de horeca gewerkt en na mijn opleiding interieurvorming ben ik er een beetje uit gemakszucht blijven plakken”, vertelt Caroline. “Maar na een tijdje wou ik echt wat anders. Mijn schoonmama en enkele vriendinnen zaten al in de sector en dachten dat recruitment wel iets voor mij was.”

“Ik ging bij verschillende kantoren op gesprek, maar Jobmatch sprong er voor mij echt tussenuit. Mijn eerste sollicitatiegesprek was meteen met onze COO, Hilde De Bont. ’t Was een vlot en aangenaam gesprek, ik had er meteen een supergoed gevoel bij.”

 

“Jobmatch zag mijn potentieel”

Ook zonder relevante ervaring zagen ze bij Jobmatch het potentieel van Caroline. “En zo kijken we vandaag nog altijd naar mensen. Tijdens interne sollicitaties proberen we te achterhalen wie de persoon achter het cv écht is. Sommige mensen komen uit de sector en hebben bakken ervaring, maar dat is niet het belangrijkste. Het moet vooral klikken op persoonlijk vlak. Ik denk ook dat het team bij Jobmatch zo hecht is omdat we allemaal dezelfde waarden delen.”

 

“Mijn carrière in één woord? Spannend!”

Tongeren, Hasselt en Anderlecht: de afgelopen jaren was Caroline actief in verschillende Jobmatch-kantoren. “Ik heb als Senior Consultant in ons kantoor in Brussel nu wel écht mijn thuishaven gevonden. Mijn parcours was soms hobbelig: ik passeerde verschillende locaties en was tijdens corona zelfs even economisch werkloos. Wel was er steeds één constante: bij Jobmatch zoeken én vinden we voor alles een oplossing.”

“Als ik mijn carrière bij Jobmatch in één woord moet omschrijven, kies ik het woord ‘spannend’. Ik spreek misschien in clichés als ik zeg dat geen enkele dag hetzelfde is, maar toch is het zo. Als je met mensen werkt, gebeuren er elke dag dingen die niet op de planning staan. Dat houdt het leuk, en dus ook spannend.”

 

Complimentjes van de CEO en COO

“Natuurlijk zijn er de goeie voorwaarden, werk-privébalans en heel wat andere factoren, maar eerlijk: de gezelligheid hier is voor mij de grootste troef van Jobmatch. Onze collegialiteit gaat over de kantoren heen. Noem ons gerust één grote, of juist kleine familie. Daarnaast is de afstand binnen onze organisatie heel klein. Ik denk dat er weinig werkplaatsen zijn waar je rechtstreeks erkenning van de CEO en COO krijgt. Ja, ik heb hier bij Jobmatch écht mijn plekje gevonden.”

Zit je met vragen? Of kom je graag eens op gesprek?
Dan is er altijd een Jobmatch-kantoor in je buurt.
Zoek het dichtstbijzijnde kantoor