De ultieme kerstplaylist om je werkdag door te komen

BLOG
Ultieme kerstplaylist

Zing je luidkeels All I want for Christmas is you of liever Happy Christmas you arse, I pray god it’s our last? Of je nu een kerstlover of cynicus bent, of je nu houdt van oude of nieuwe classics: hier is de ultieme kerstplaylist om je door de werkdag te loodsen. Want werken tijdens de eindejaarsperiode vraagt om extra sfeer, toch?

De populairste kerstsongs om mee te kwelen

Laat de jingle bells rinkelen en hang die lichtjes in je kerstboom! Vanaf nu mag je hardop meekwelen met de populairste kerstsongs. Kusjes stelen met Justin Bieber of je gebroken hart verteren met George Michael? Deze kersthits werden in 2017 wereldwijd het vaakst gestreamd:

 

Ondeugend op kerstmis? Het kan!

Zoals bij de meeste lijstjes zijn er eervolle vermeldingen van songs die het net niet haalden. Bekijk je kerst graag eens vanuit een andere muzikale hoek? Graag, want er zijn alternatieven genoeg. Bijvoorbeeld met kerstsongs die de inspiratie halen uit de (betaalde) liefde.

Als je het liever wat stouter hebt, zijn deze kerstsongs in een licht ondeugend en bij wijlen aangebrand jasje verrassende aanraders.

Met de kerstman in the ghetto

Is er een link tussen de kerstman en the hood? Als je deze rappers mag geloven werd de kerstman haast geboren in the ghetto. 

Vuilbekkerij op kerstmis

Staat er een vloekpot op je werk waar je bij elke vloek een euro in moet gooien? Dan sla je deze songs beter over. En anders? Lekker los gaan!

Zelf op zoek naar een job met kerstsfeer, of net niet? Bekijk onze vacatures en vind een job die bij je past.
 

Zit je met vragen? Of kom je graag eens op gesprek?
Dan is er altijd een Jobmatch-kantoor in je buurt.
Zoek het dichtstbijzijnde kantoor